nedelja, 6. april 2014

EP Belgium 2014 - Kortrijk

JKA zvezo Slovenije je zastopalo 13 tekmovalcev, kateri v svojih nastopih niso bili najbolj prepričljivi. Še najbolje so se odrezali:
  • Matej Krenker, ki je bil v kategoriji mladinci kata posamično v prvem krogu prost, v drugem je premagal Carmichaela Alexandra iz Škotske, v tretjem pa je moral priznati premoč Barazagi Eduardu iz Italije. Končno je zasedel 9.-16. mesto.
  • Mladinska kumite ekipa je bila v prvem krogu prosta, v drugem pa je tesno z 1:0 izgubila proti reprezentanci Madžarske. Končno so zasedli 5.-8. mesto.
  • Goran Milovanovič je v kategoriji člani kumite posamično v prvem krogu premagal čeha Voraceka Dominika, v drugem pa je tesno izgubil proti Ivanu Kiryanovu iz Rusije (2. mesto). Goran je dosegel razvrstitev med 16.-32. mestom.
  • Florian Reiter je bil v kategoriji člani kumite posamično v prvem krogu prost, v drugem je premagal favoriziranega Marca Bacchilega iz Italije, v tretjem pa je izgubil proti Georgu Draganovu iz Anglije. Končno se je uvrstil od 8.-16. mesta.
  • Članska kumite ekipa je v prvem krogu premagala reprezentanco Portugalske, v drugem pa izgubila proti kasnejšim evropskim prvakom Belgijcem. Uvrstili so se od 5.-8. mesta.
Drugi reprezentantje so bili poraženi v prvem krogu tekmovanja. Reprezentanco JKA Slovenije so vodili trenerji Branko Gabrovec, Samo Gross, Vojko Frank in Jurij Šubic. Ivan Mravljak je na takmovanju nastopil kot uradni sodnik.
Vir: http://www.karateklub-ronin.si/

Nekaj sličic z popotovanja: